Kišobran kolica – osnovni model dječjih kolica

Kišobran dječja kolica spadaju u kategoriju osnovnih modela kolica i imaju najosnovnije funkcije. Cijena im je isto tako veoma prihvatljiva i mogu se smjestiti u kategoriju najjeftinije opreme za bebu. Pored tih kolica postoje još i tradicionalna kolica koja se nalaze između kišobran kolica i onih najvećih kolica koja se koriste kao više funkcionalna oprema za bebe.

Cijene se mogu razlikovati od modela do modela, ali u globalu to su nešto jeftinija kolica za dijete koje je starije od 6 mjeseci.

Imaju mnoge prednosti za roditelje koji ne traže nešto više funkcionalno i smatraju da nemaju potrebe za time.

Te prednosti su sljedeće:

– manja cijena od ostalih modela kolica
– namijenjena su za djecu od 6 mjeseci starosti pa do 3 godine
– veoma su lagana
– lako su sklopiva
– okretna
– i veoma lagana za transport
– zauzimaju malo mjesta u kući, stanu ili automobilu

Kišobran kolica su najlakša za korištenje ukoliko živite u zgradi i koristite lift. Ona su lagana i okretna i njihovo korištenje u takvom okruženju neće vam stvarati nikakav problem. Što nije slučaj s nekim glomaznijim modelima kao što su kolica 2 u 1 ili 3 u 1.

Isto tako lako ih je nositi u rukama, kada se krećete po stepeništu zgrade, ili ih vadite i stavljate u prtljažnik automobila.

Kišobran kolica su lagana. Dimenzijama su dosta manja od klasičnih kolica, što naravno posebno dolazi do izražaja kad se sklope, pa zauzimaju i veoma malo prostora kod skladištenja negdje u kući ili stanu.

Lagana težina kolica omogućuje lakšu mobilnost, čak i kada dijete veselo trčkara pored kolica. Za razliku od klasičnih kolica, kišobran kolica imaju male kotače. Ti kotači su plastični ili su punjeni umjetnom masom koja je isto tako lagana. Kotači čine glavnu razliku među kišobran kolicima.

Kolica pronađite u web trgovini.

Objavljeno dana