Trendi haljine za svako doba godine

Haljine su neizostavan komad odjeće koji može naglasiti naše kvalitete i sakriti nedostatke, pružajući nam samopouzdanje i eleganciju. Ovisno o vašoj građi tijela, važno je odabrati trendove koji će istaknuti vaše atribute na najbolji mogući način. Evo nekoliko savjeta kako odabrati haljinu koja će vam savršeno odgovarati:

Za mršave figure

Ako ste mršavi i želite stvoriti dojam većeg volumena u gornjem dijelu tijela, odaberite haljinu s volanima na grudima. Volani će dodati teksturu i obujam, stvarajući iluziju punijih oblina. Dodatno, stavite remen oko struka kako biste istaknuli svoju figuru i dodali definiciju.

Za proporcionalne figure

Žene s proporcionalnom figurom, koje žele naglasiti svoje obline, trebaju odabrati haljinu koja ističe gornji dio tijela. Haljine s otvorenim dekolteom i suženim strukom naglašavaju obline i stvaraju elegantan izgled. Odaberite haljinu u prugastom uzorku ili jednobojnu kako biste postigli najbolje rezultate.

Za žene s širokim bokovima

Ako imate široke bokove i želite ih prikriti, odaberite haljinu koja je šira u donjem dijelu. Ova vrsta haljine pomaže uravnotežiti proporcije tijela i stvara harmoničan izgled. Izbjegavajte preuske modele i umjesto toga odaberite haljinu koja pada lagano i slobodno oko bokova.

Za niske cure

Niske cure trebaju izbjegavati duge haljine koje ih mogu dodatno vizualno smanjiti. Umjesto toga, odaberite kratke haljinice koje će istaknuti vaše noge i stvoriti iluziju dužih linija. Kombinirajte ih s visokim potpeticama kako biste dodali visinu i eleganciju svom izgledu.

Slijedeći ove savjete, možete pronaći savršenu haljinu koja će istaknuti vaše atribute i stvoriti elegantan i samopouzdan izgled za svaku prigodu, bez obzira na godišnje doba.

Objavljeno dana